LADY
MASSAGE

Prijslijst

LET OP : ALLEEN NATUURGENEESKUNDIGEBEHANDELINGEN EN MASSAGETHERAPIE WORDEN MOGELIJK VERGOED.  EEN ONTSPANNINGSMASSAGE OF STOELMASSAGE WORD NOOIT VERGOED.

KIJK ALTIJD DE VOORWAARDEN VAN UW POLIS NA OF DEZE BEHANDELING VERGOED WORD EN HOEVEEL DEZE VERGOEDING BEDRAAGT.

 

ontspanningsmassage is een behandeling op basis van het rust en ruimte creëren in uw hoofd en uw lichaam. in deze gehaaste wereld is het bevorderlijk voor de gezondheid om af en toe uw rust te pakken en uw lichaam en geest de ruimte te geven om zich te herstellen. let op dit is geen klachtgericht. deze massage heeft ontspanning als doel.

ontspanningsmassage    120 minuten                               70,-

ontspanningsmassage    90 minuten                                 55,-

ontspanningsmassage    60 minuten                                 40,-

ontspanningsmassage    45 minuten                                 32,50

ontspanningsmassage    30 minuten                                 25,-

 

heerlijke doelgerichte laagdrempelige stoelmassage. u kan uw kleding aanhouden of u zou een simpel hemdje aan kunnen doen. bij deze massage zit u op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. pak deze snelle maar effectieve manier van ontspanning. deze massage geef ik zowel over de kleding als op de huid. kosten voor deze massage zijn € 0,50 per minuut. met een start tarief van 2,50

stoelmassage   15 minuten          10,-

stoelmassage   30 minuten          17,50

stoelmassage   45 minuten          25,-

 

 

 

NATUURGENEESKUNDIGEBEHANDELINGEN

holistic pulsing is een massage waarbij u naar wens loszittende makkelijke kleren aan kunt houden of  in onderkleding als u dat wilt . de beweging zijn gebaseerd op de golven en de zee, maar ook op de bewegingen die u als foetus in de baarmoeder hebt ervaren . uw lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. door subtiele schud en wieg bewegingen activeert u het water in uw lichaam waardoor u weer heerlijk gegrond word.

holistic pulsing                  60 minuten                              30,-

holistic pulsing                  30 minuten                              17,50

 

 

heeft u pijn. voelt u spanning of knopen in uw spieren. heeft u hoofdpijn? eventueel tennis elleboog, zweepslag, rennersknie, muisarm of TOS dan heeft u echt een klachtgerichte massage nodig.  bij de intake doe ik een aantal testen om te zien of uw klacht spiergebonden of gewrichtsgebonden is. samen stellen wij een behandelplan samen om uw klacht te verlichten en mogelijk te verhelpen.

klachtgerichte massage therapie             15 minuten intake/45 minuten massage               45,-

klachtgerichte massage therapie             10 minuten intake/20 minuten massage               25,-