GET YOURSELF
REFRESHED

Contact

Lady Massage

Esther Fruijtier

Brandts Buyspark 31

7425 GG Deventer

Tel: 0650929142

info@ladymassage.nl of essie_fruytier@hotmail.com

 

 

De praktijk is te bereiken via de ingang die uitkijkt op het veldje voor de Wizard basisschool. het is het 4de huis vanaf de hoek.

Kom je met de fiets dan kun je vanaf de bakker gezien over het rode voetpad door de 2 zwarte hekjes .

Kom je met de auto dan kunt u het beste parkeren op het winkelcentrum vijfhoek en langs de bakker richting het bovengenoemde rode voetpad

 

 

IMG_0861

ik diploma

Mijn naam is Esther Fruijtier. Sinds eerste kwartaal 2015 gekwalificeerd ontspanningsmasseuse. Plato en SNRO geacrediteerd. en daar heb ik mijn opleiding vervolgd tot massagetherapeut . Vanaf  augustus 2017 en ik dus gediplomeerd HBO massagetherapeut

 

Samen met u wil ik een massage op maat maken. Of het gaat om een stukje ontspanning na een lange dag , een natuurgeneeskundig consult of een klachtgerichte massage. Bij mij bent u aan het goede adres.

ik logo

 

LET OP : ALLEEN NATUURGENEESKUNDIGEBEHANDELINGEN EN MASSAGETHERAPIE WORDEN MOGELIJK VERGOED.  EEN ONTSPANNINGSMASSAGE WORD NOOIT VERGOED.

KIJK ALTIJD DE VOORWAARDEN VAN UW POLIS NA OF DEZE BEHANDELING VERGOED WORD EN HOEVEEL DEZE VERGOEDING BEDRAAGT.

 

4 op een rij

 

Vanaf begin 2018 mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar mits aanvullend  verzekerd. Kijk in de polis naar de voorwaarden van uw zorgverzekeraar voor de mogelijke vergoeding. Dit kan per verzekeraar verschillen.

 

 

 

 

 

comments are closed